Etiketter

, ,

Min andra semesetervecka har jag varit på resande fot.
Dottern och jag tog bilen ner till Göteborg för att se sönerna/brorsorna spela Gothia Cup.
Vi stannande halvvägs för att jag inte orkade köra hela vägen ner på en gång. Vi tältade på en camping vid sjön Skagern. Vi kom efter att receptionen stängt och slog upp tältet på anvisad plats. Inga problem, tremannatältet är lätt att sätta upp. Underbar solnedgång över sjön och vi gjorde kvällen kort och gick och la oss.

Då började problemen. Svårt att somna och ösregn. Det regnade hela natten, ganska mysigt om det inte var så att tältet inte tålde regn. Sovsäcken började bli blöt. Den natten sov jag högst 2-3 timmar.
I campingens annons på nätet stod det att man kunde ta en fika i deras butik vilket vi tänkte göra till frukost. Men det var inget mysigt alls, det regnade och det fanns inga sittplatser inomhus. Vi tog bilen till närmaste vägkrog och åt frukost där istället.

Vi fortsatte vår resa till Göteborg och tog in på Lilleby camping. Där slog vi upp vårt sexmanna tält och vi fick då varsitt rum och ett stort allrum under tak.

En fotbollsmatch per dag fick jag se för dottern, sen ville hon göra annat.

Första kvällen åkte vi in till Göteborg och fick se fotbollstjejerna komma till Götaplatsen och bli hyllade av folkmassorna.
Efter det satte vi oss på en uteservering och åt middag, mysigt.

Att tälta är mysigt när tältet är bra och man kan äta frukost i det gröna utan stress. Jag hade med mig trangiaköket och kokade vatten till te och kaffe. Vi satt i varsin brassestol och mös på morgonen.

Killarnas fotboll var kul att se, men vilka duktiga killar det finns. Och vilket arrangemang Gothia Cup är, häftigt!

Jag hann med ett träningspass, Liseberg och shopping innan vi fortatte ner till mina vänner i Halmstad med omnejd.
Kul att kunna kombinera semester med besök hos goa vänner. God mat, gott vin och trevligt sällskap. Det enda som fattades var vackert väder.

En promenad med ena vännen var träningen jag fick, kanske lika bra det eftersom jag inte mådde bra tidigare i veckan.