Etiketter

, ,

Nu har jag jobbat två veckor efter semestern och livet börjar tulla som vanligt igen. Tröttheten har legat som en påse över huvudet. Jag har haft otroligt svårt att sova på nätterna så jag var tvungen att ta fram mina sömntabletter igen. Inatt sov jag hela natten utan att vakna, jippie! T o m dottern sov i sin säng hela natten, kanbske det var därför jag sov så bra?

Tröttheten har gjort att jag kommit av mig med träningen helt. Tränade första dagen vilket kändes bra men sen sa kroppen helt ifrån. La ner träningen och gjorde annat vilket faktiskt var riktigt skönt. Kom igång med den ständiga renoveringen av förrådet och hann ikapp lite med tvätten och sånt där vanligt!

Kompisen kom hem från semestern i början av veckan och ville umgås. Perfekt att hon också kom av sig från träningen och vill powerwalka med mig istället för att springa! Redan igår efter första passet kändes det kanon, var trött innan men jag gick ändå! Idag var vi ute igen, samma väg med åt andra hållet. Sonen förstod inte alls när jag sa att vi gick spåret baklänges – han trodde vi gick bakänges – inte konstigt att han såg fundersam ut 🙂
Vi gick 1 ½ min snabbare idag!

Ena sonen har en fundering om jag inte tog i för hårt med rullskidorna och därför varit trött. Han är klok han, såklart det är så! Nu får jag börja variera träningen igen, powerwalk, rullskidor och varför inte ett pass på gymmet en gång/vecka?!

Motivationen är tillbaka igen och det känns jättebra!!!!

Hoppas det fortsätter nästa vecka när jag börjar jobba vintertid igen….

Annons