Etiketter

, , , , ,

Det är så skönt att ha kommit igång med träning och matschema.

Lite mör i kroppen fortsatt men hade en skön kväll i soffan igår kväll, välbehövlig.

Idag jobbar jag fast jag egentligen är ledig. Sitter med statistik över förra årets arbete, ganska kul ändå men vårt datasystem är så trögt, därav att jag skriver lite nu 🙂 Skönt att kunna ha radion på med vilket jag inte kan de dagar jag har besök bokade.

Jag har med mig träningsväskan och tar en tur till gymmet efter jobbet. Jag är dock lite orolig att jag tar i lite för mycket som kommer resultera i förkylning eller annat. Tänk att det ska vara så svårt med att ta i lite lagom. Men kroppen känns bra ändå, lite känsla bara att luftrören är påverkade. Blir en lugn kväll som vanligt med gomiddag, idag Tacos på menyn, det är ju iallafall fredag. Jag kanske ska kosta på mig en öl till maten ikväll 🙂

Som det ser ut nu tänker jag träna två dagar i rad sen en dags vila. Ett gympass och ett powerwalkpass tänkte jag som en bra kombination. Vi får se om det håller sen när barnens träningar kommer igång igen. Sen har dottern och jag en resa planerad till London om några veckor, där blir det ingen träning, enbart sightseeing!

Annons