Etiketter

, , , ,

Jag utmanar kroppen och går iväg på cirkelfys passet ikväll trots att knät värker. Det går att anpassa träningen till mina knäns nivå. Jag behöver inte hoppa, jag behöver inte gå djupt ner i utfallen och jag kan göra en vanlig planka istället för att utmana med att använda benen för mycket. JAg kan satsa på mag, rygg och armövningarna istället. Knoppen vill mer än kroppen just nu och det är hemskt!
Att ha ont i knäna och inte kunna träna och röra på mig som jag vill är så trist. Det gör att det blir jobbigt att fungera normalt även på jobbet och hemma. Jag kan inte röra mig som jag vill på jobbet, jag blir sur hemma när jag inte kan göra det jag vill. Efter att ha lagat mat en kväll och tagit hand om disken så värker knät massor. Fånigt det låter jag vet men det är sant. Tyvärr hjälper det inte alltid att ta tabletter heller, jag ska ta en tablett nu men den verkar bara en kort stund. Oftast fungerar knät bra när jag väl har kommit igång med att gå. Men att sitta still och sen komma upp eller ner är hemskt.
Nu har jag bokat tid till min ortoped om två veckor. Jag hoppas att han då ger mig en kortisonspruta så smärtan avtar lite. Dottern och jag åker till London om en vecka, hoppas jag kan gå lite mer då.

Annons